Lefoglalt autó, ittas járművezetés, közokirat-hamisítás

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Körözés alapján lefoglalt autó, pozitív szonda és hamis műszaki adatlap miatt történt rendőri intézkedés az országhatáron.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jelzése alapján, 2019. február 9-én 1 óra 30 perc körül a 44-es számú főúton ellenőriztek egy személygépkocsit és annak vezetőjét. Megállapították, hogy az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt indult büntetőeljárásban elrendelte az autó körözését. A Szarvasi Rendőrkapitányság értesítette a körözést elrendelő hatóságot és a járművet lefoglalta.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. február 9-én 13 óra körül a 44-es számú főút Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán. Egy Gyula felé tartó személygépkocsi vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, ezért a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

A battonyai közúti határátkelőhelyen 2019. február 9-én 17 órakor egy román állampolgár belépésre jelentkezett egy bolgár honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű műszaki adatlapja hamisítvány, ezért a férfi ellen a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.