Cserbenhagyta a családot

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Összeütközött két személygépkocsi Orosházán. A balesetben vétlen autós elhajtott helyszínről, meg sem nézte, hogy a másik kocsiban utazó házaspár és a gyermekeik megsérültek-e. A férfi a gyanú szerint ittas volt, ezért nem állt meg.

Orosházán, a Rákóczi út és a Kossuth tér kereszteződésében, 2019. február 17-én 15 óra 45 perc körül összeütközött két személygépkocsi. Az egyik autó vezetője, egy családjával utazó férfi nem adott elsőbbséget a másik autósnak, ezért történt a baleset. A vétlen járművezető azonban nem állt meg, nem győződött meg arról, hogy valaki megsérült-e és az adatait sem adta meg, hanem elhajtott. A balesetet okozó férfi, a felesége és a három gyermek nem sérültek meg, de a gyermekek nagyon megijedtek, édesanyjuk vitte el őket a helyszínről.

A rendőrök azt a kocsit, amellyel a családot cserbenhagyó autós közlekedett, Orosházán, a Libapiac téren találták meg úgy, hogy nem ült benne senki. Miközben a rendőrök az autót vizsgálták, odament a férfi és elismerte, hogy az ütközéskor ő vezette a járművet úgy, hogy reggel alkoholt fogyasztott. Ezt a szonda is jelezte, ezért a férfit előállították mintavételre és elvették a vezetői engedélyét. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 38 éves orosházi férfi ellen ittas járművezetés és cserbenhagyás vétségek elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!