Felborult egy autó Dombiratos külterületén

dombiratos Fotó: Police.hu

Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset Dombiratos külterületén, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békéscsabán és lopás Szeghalmon.

hirdetés

Dombiratos külterületén, 2019. február 17-én 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője járművével letért az útról és felborult. A férfi egyedül volt az autóban és könnyű sérülést szenvedett. A rendőri intézkedéskor kiderült, hogy nincs vezetői engedélye és az alkoholszonda ittasságot jelzett nála.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. február 17-én délelőtt Békéscsabán, a Dobozi útról. Miután a helyszínen és a rendőrkapitányságon végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett nála, a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Szeghalmon, az egyik vendéglátóhelyről, 2019. február 16-án egy férfi ellopott egy földön talált pénztárcát. A benne lévő bankkártyát két alkalommal használta is, több ezer forintért vásárolt. A 31 éves kétújfalui férfi ellen a Szeghalmi Rendőrkapitányság lopás és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

33 − = 24