Elfogták azt a 77 éves férfit, aki kerékpárt lopott Gyulán

Kiemelt képünk illusztráció! Fotó: Pixabay

Ellopták egy nő lezárt kerékpárját Gyulán. A körzeti megbízottak a térfigyelő kamera felvételeinek segítségével néhány nap alatt megtalálták a lopás gyanúsítottját, így a bicikli visszakerült a tulajdonosához.

Kerékpárlopás gyanúsítottját állították elő a rendőrök 2019. február 18-án, Gyulán. A bűncselekmény 2019. február 12-én történt. Egy idős nő a Városház utcában, egy kerékpártárolóhoz zárta a kerékpárját, majd felment a lakásába. Mikor elindult volna otthonról, a bicikli már nem volt ott. A Gyulai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai megnézték a térfigyelő kamerák felvételeit és látták, hogy a kerékpárt egy idősebb férfi vitte el, a Hétvezér utca felé hajtott el vele.

A lopást követő napokban figyelték az utcákat, tereket, 2019. február 18-án fel is ismerték a férfit, amint éppen a Harruckern tér felől a Városház utca irányába kerékpározott. Az igazoltatásakor kiderült, hogy a lopott kerékpáron ült. A rendőrök a biciklit lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának. A Gyulai Rendőrkapitányság a 77 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

hirdetés

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!