Egy kerékpáros baleset és több folyamatban lévő ügy miatt intézkedtek a rendőrök

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Súlyos sérüléssel járó közlekedési baleset Körösladányban és folyamatban lévő bűnügyekben történt elfogások, kihallgatások.

Körösladányban, a Petőfi téren, 2019. február 18-án 7 óra körül elesett egy kerékpáros. A 11 éves fiú 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. február 18-án előállítottak egy nőt, mert 2018 augusztusában Battonyán, a Fő utca és a Petőfi utca kereszteződéséből elvitt egy sebességkorlátozó táblát. A nő ellen közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

hirdetés

Orosházán, 2019. február 18-án előállítottak a rendőrök egy férfit, aki a gyanú szerint két héttel korábban ellopott egy borjút egy orosházi tanyából. Az állat mellett a tejtermeléshez használt eszközöket, tejeskannát és sajtárt is vitt el. Az Orosházi Rendőrkapitányság a férfit lopás vétség elkövetésével gyanúsítja.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. február 18-án gyanúsítottként hallgattak ki egy férfit, aki 2019. február 15-én társaival megjelent egy sarkadi férfi házánál. Kiabáltak a férfinek, hogy menjen ki és megrongálták a háza ablakát. Miután a férfi kiment, szidalmazták és bántalmazták. A rendőrség az ügyben csoportos garázdaság miatt folytat büntetőeljárást.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!