Békéscsabán baleset és ittas járművezetés, Gyomaendrődön pedig szabálysértés miatt intézkedtek

poli, police

Békés megyében 2019. március 2-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Békéscsabán, az Orosházi út és a Bessenyei utca kereszteződésében, 2019. március 2-án 14 óra 45 perc körül egy kerékpáros nő, akinél felmerült az ittasság gyanúja, nem adott elsőbbséget és összeütközött egy motorkerékpárt vezető férfival. A balesetben mindketten könnyebben megsérültek.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. március 2-án 7 óra 30 perc körül, Békéscsabán, az Orosházi út és a Vásárhelyi Pál utca kereszteződésében. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Gyomaendrőd külterületéről, 2019. március 3-án 2 óra 15 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság 2019. augusztus 17-éig eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 29 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

32 − = 29