Volt párjával kiabált egy 20 éves férfi Békéscsabán, majd a lányt megdobálta sörösüveggel

poli, police

Volt párjával kiabált egy 20 éves férfi egy békéscsabai söröző előtt. Amikor a lány és barátnője kérték, hogy hagyja abba, sörösüvegekkel dobálózott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

hirdetés

Békéscsabán, az egyik szórakozóhely előtt, 2018. július 15-én 3 óra 45 perc körül egy 20 éves férfi kiabált a volt barátnőjével. Azt akarta, hogy a lány menjen oda hozzá. Közben a lány a barátnőjével kérte a férfit, hogy fejezze be a kiabálást, de nem maradt csendben, hanem egyre agresszívebb lett. Egy sörösüveget dobott a lányok felé, a volt párja barátnőjének lábát eltalálta. Ezután felkapott a járdáról egy másik sörösüveget és azt is feléjük dobta, de nem találta el őket. Közben két fiatalember próbált a lányoknak segíteni abban, hogy megfékezzék az ittas és erőszakos hangoskodót. A dulakodás közben az agresszív férfi is megsérült. Volt párja barátnőjét pedig, akit nemcsak megdobott üveggel, hanem ököllel arcon is ütötte, szintén kórházba vitték a mentők.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 20 éves békéscsabai férfit garázdaság vétség elkövetésével gyanúsítja. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. március 4-én átadta az ügyészségnek.

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

96 − 87 =