Volt bérlője fosztott ki egy idős nőt Gyulán

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Egy 85 éves nénitől vett el pénzt az a 36 éves nő Gyulán, aki férfi néven mutatkozott be a neki segítő, szállást adó idős asszonynak.

hirdetés

Volt bérlője fosztott ki egy idős nőt 2019. március 1-jén, Gyulán. A 85 éves néni tavaly decemberben adott ki egy szobát egy neki férfiként bemutatkozó idegennek. Megállapodtak a havi bérleti díjban, amit a bérlő 2019 januárjának első napjaiban kifizetett. Nem maradt ott egy hónapig, két hét után elköltözött. Ekkor a néni visszaadta neki a pénz egy részét, majd miután a volt bérlője ismét jelentkezett, hogy több pénzt kérjen vissza, még néhány ezer forintot adott neki. Ezután harmadjára is megjelent nála, de akkor az asszony elküldte.

Később, 2019. március 1-jén a volt bérlő az utcán odament az idős asszonyhoz és kérte a bérleti díjnak azt a részét, amit még nem kapott vissza. Mivel nem kapta meg, megfogta a néni egyik karját, majd a rajta lévő táskából kivette a pénztárcáját, amit elvitt. Az összes pénzt kivette belőle és az üres tárcát eldobta. Az idős nő feljelentést tett a rendőrségen. Elmondta a volt bérlője nevét és személyleírást adott róla.

A Gyulai Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja a leírás alapján azonnal tudta, hogy az erős testalkatú, rövid, felnyírt hajú, férfias hangon Lászlóként bemutatkozó bérlő személyében egy nőt kell keresniük. A kifosztás bűntett elkövetésével gyanúsítható 36 éves gyulai K. Henriettát a rendőrök 2019. március 5-én elfogták és őrizetbe vették.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

4 + 5 =