Szárított növényi törmeléket találtak két fiatalnál Békésen

poli, police

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés, közokirat-hamisítás és tulajdon elleni szabálysértés miatt történt rendőri intézkedések.

hirdetés

Békésen, 2019. március 6-án délelőtt előállítottak a rendőrök két férfit. A 21 és 22 éves, a rendőri intézkedéskor bódult állapotban lévő fiatalembereknél a nyomozók szárított növényi törmeléket találtak. A Békési Rendőrkapitányság új pszichoaktív anyaggal visszaélés gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt anyagot igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

hirdetés

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2019. március 6-án 15 óra 45 perc körül belépésre jelentkezett egy román állampolgár. A férfi egy szerb vezetői engedélyt adott át az ellenőrzését végzőknek. A határrendészek megállapították, hogy az okmány nem eredeti, hanem teljes egészében utánzat. A férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőeljárást indított. A nyomozók lefoglalták tőle a hamis vezetői engedélyt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Szerszámot lopott egy mezőberényi férfi az egyik békéscsabai barkácsáruházból 2019. március 6-án délután. Az üzlet biztonsági szolgálatának munkatársai tetten érték és rendőri intézkedést kértek. A férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság őrizetbe vette és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt a rendőrség munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

85 − = 75