Nőnap: Szarvas Péter köszöntötte a hölgyeket

Fotó: Körös Hírcentrum

Nemzetközi nőnapot tart szinte az egész világ a mai napon, Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere is köszöntötte a hölgyeket.

hirdetés

Fontos, hogy minden évben legyen egy olyan koncentrált nap, amikor a férfitársadalom kifejezi a tiszteletét, kifejezi a köszönetét a hölgytársadalomnak – mondta a polgármester.

hirdetés

Tudjuk jól, hogy a hölgyek élete manapság sem könnyű. Nagyon sok helyen kell egyszerre jól teljesíteni és nem csak a munkahelyen, hanem a privát életben is a nők nagy többsége fantasztikus teljesítményre képes. Nem feledkeznek el a családi fészek melegen tartásáról, nem feledkeznek el a gyermekek dolgairól, nem feledkeznek el a család összetartozásával kapcsolatos tennivalókról, sem a munkáról.

Mi férfiak, ilyenkor tudjuk leginkább beismerni, hogy hölgyek nélkül az életünk talán teljesen haszontalan lenne. Azt kívánom a hölgyeknek, hogy nagyon sok puszit, nagyon sok csókot, szép virágokat, szép szavakat kapjanak a mai nap a szeretteinktől, férfi szeretteinktől. Isten éltesse a hölgyeket!– zárta gondolatait Szarvas Péter, aki az Andrássy úton, virággal köszöntötte a hölgy járókelőket.

hirdetés

Szóljon hozzá!

5 + 1 =