A bukmékerek szerint Sebastian Vettel fog nyerni Ausztráliában

f1inews, Vettel Fotó: Kaiser Erika

A bukmékerek szerint Sebastian Vettelnek van a legtöbb esélye arra, hogy megnyerje a a vasárnapi futamot.

hirdetés

Hosszú várakozás után a héten már ki fognak aludni a piros lámpák az Albert Parkban, ami egyúttal azt is jelenti, hogy hivatalosan is elfog kezdődni a 2019-es idény. A jelenlegi esélyeket a fogadóirodákban a téli tesztekre alapozták, ezért is fordulhatott elő, hogy a Mercedest nem rakták előkelőbb helyre, hiszen a német alakulat nem igazán produkált kiemelkedő köröket a szezon előtti gyakorláson. Ezekből az eredményekből viszont nem lehet megállapítani az erősorrendet, hiszen pont az Ezüst Nyilak szokták eljátszani azt a játékot, miszerint csak a Q3-ban fedik fel igazán azt, hogy mire is képesek.

hirdetés

A William-Hill brit fogadóiroda oddsai alapján például Max Verstappen megelőzi Valtteri Bottast, míg Pierre Gaslyt a hatodik helyre sorolják. A Ferrariban debütáló Charles Leclerc a harmadik pozíciót foglalta el. A középmezőnyt Nico Hülkenberg vezeti, csapattársának, Daniel Ricciardónak, viszont kevesebb esélyt jósolnak a jó szereplésre, hiszen a listán csak a 10. helyre tették az ausztrál versenyzőt.

Természetesen a Williamses pilótákkal lehet a legtöbbet keresni, mivel kevés esélyük van arra, hogy elsőként intsék le őket a futamon.

Racingline.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

52 − = 43