Hármas karambol történt Békéscsaba és Kétsoprony között

lakástüzek, tótkomlós, műszaki, tűzoltókat, lakástűz, békés, orosházi, mezőberényi, Tótkomlóson, segélykérés, megyei, kevermesen, Gerendáson, Kunágotán, orosházán, Méhkeréken, 46-os, viharos, magasból, békés, tűzvédelmi, gyomaendrődön, tótkomlóson, szén, sportcsarnokban, mezőkovácsháza, katasztrófavédelmi, bélmegyer, tarhos, 47-es főút, karambol, katasztrófa, szén-monoxid, villanyoszlopnak

Összeütközött egy személyautó, egy kistehergépkocsi és egy tehergépjármű a 44-es főút 107-es kilométerszelvényénél, Békéscsaba és Kétsoprony között.

hirdetés

A baleset következtében a személyautóba beszorult egy ember, akit a békéscsabai hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki, és adtak át a mentőknek. Az eset során több ember megsérült, őket a mentők ellátják. A műszaki mentés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták – olvasható a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

A Békéscsaba irányából közlekedőket Telekgerendás irányába, míg a Kondoros felől érkezőket Kamut felé terelik. A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

Frissítés: Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a forgalom 17 óra 15 perckor mindkét sávon megindult.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

5 + 3 =