Több esetben is intézkedtek a rendőrök tegnap

png rend poli, intézkedés, bűnügy

Mezőberényben szabálysértés, Békéscsabán ittas járművezetés gyanúja, Kétegyházán pedig körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Mezőberényben, a Szent István utcából, 2019. március 17-én 2 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a rendőrség korábban eltiltotta a járművezetéstől. A Békési Rendőrkapitányság a 33 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

hirdetés

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. március 17-én 10 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Lencsési úton. Egy személyautóval közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A járművezetőt a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, ahol a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrjárőrök a 62 éves férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és bevonták a jogosítványát.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály rendőrei 2019. március 17-én 13 óra 45 perc körül elfogtak egy kétegyházi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék elfogatóparancsot adott ki. A 43 éves férfit a rendőrök előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

Police.hu

Szóljon hozzá!

− 1 = 2