Wolff szerint oda kell figyelni a Red Bullra

wolff Fotó: Kaiser Erika

Toto Wolff elismerte, a Mercedesnek oda kell figyelnie a Red Bullra, miután az említett alakulat Max Verstappen révén megszerezte a harmadik pozíciót Ausztráliában.

Akár az is előfordulhat, hogy megismétlődik a tavalyi év és a Mercedesnek a Ferrarival kell csak megküzdenie a legfényesebb trófeákért, ám egyelőre úgy néz ki, hogy az Ezüst Nyilaknak még egy csapattal kell számolnia, ugyanis a Red Bull tempója nagyon jó volt a melbourne-i pályán.

hirdetés

Lewis Hamilton ugyan tartani tudta magát sérült autójával és behozta azt a második helyre, de Verstappen fenyegető jelenléte végig ott loholt a nyomában. Wolff ezért is érzi úgy, hogy komolyan kell számolniuk a „Vörös Bikákkal”, ugyanis az eddigi eredmények alapján úgy néz ki, komoly kihívóvá vált a Honda motoros alakulat.

,,A Honda nagyon-nagyot lépett előre. Ha nyomon követjük a sebességüket, akkor láthatjuk, hogy egy nagyon más Red Bullal állunk szemben, mint eddig valaha. Nagyon gyorsak az egyenesekben, és ezt jó látni, ugyanis mi azt szeretnénk, ha ők is csatlakoznának ebbe a hajszába és csatázhatnánk velük egy jót. Nagyon boldog vagyok a Honda miatt. Ez volt az első dobogós helyezésük mióta visszatértek, nagyon megérdemelték már ezt. Rettentően nehéz időszakon mentek keresztül, ezért azt látni, hogy a pódiumon vannak és boldogok, nos, az igazán nagyszerű.” -nyilatkozta az osztrák csapatfőnök a Formula1.com-nak.

,,Nagyon erősek voltak, láttuk milyen könnyedén fűzte át magát Max Sebastianon a hármas kanyarban, az az erő hatalmas volt. A Red Bull és a Honda kombinációja akár egy fenyegető erővé is válhat. A teljesítményükre alapozva, úgy véljük számolni kell velük a bajnoki címért folytatott harcban.”

Racingline.hu

 

Szóljon hozzá!

23 + = 26