Három helyszínen intézkedtek a rendőrök garázdaság miatt

garázdaság Fotó: police.hu

A tegnapi nap folyamán három helyen intézkedtek garázdaság miatt a rendőrök.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. március 23-án őrizetbe vett egy 41 éves békéscsabai férfit, mert 3 óra 30 perc körül egy éjjel is nyitva tartó boltban, majd a bolt előtt az utcán kiabált, szitkozódott. A rendőrkapitányság munkatársai garázdaság szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

Útszűkületet jelző terelőtáblákat borogattak fel 2019. március 23-án 23 óra körül Békéscsabán, a Magyar utcában. Egy rendőr és egy polgárőr, akik közösen láttak el szolgálatot, vették észre, hogy összesen 19 jelzés nincs a helyén. A táblák nem rongálódtak meg, vissza lehetett őket állítani. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei a közelben igazoltattak egy társaságot, a férfiakat előállították. Kihallgatásukon kiderült, hogy közülük ketten döntötték fel a táblákat, ellenük garázdaság miatt eljárás indult.

Békéscsabán, a Bartók Béla úton, az egyik szórakozóhely előtt 2019. március 24-én, 0 óra 30 perc körül többen összeverekedtek, egy férfi könnyebben megsérült. A Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el. A nyomozók eddig két férfit hallgattak ki gyanúsítottként, és az eljárás során vizsgálják, hogy a jelenlévők közül kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

6 + 1 =