Baleset részesét és szemtanúkat keresi a rendőrség

kábítószer, police, rendőrség, ellenőrzést

Egy Békésen történt közlekedési baleset részesét keresi a rendőrség, és azok jelentkezését is várják, akik látták az esetet.

Békésen, a Fábián utca és a Szánthó Albert utca kereszteződésében, 2019. március 26-án 7 óra körül egy személyautó megelőzött egy kerékpárost, majd jobbra fordult. A biciklis nő ekkor elesett és könnyebben megsérült. A baleset után mindketten elhagyták a helyszínt. A nő később mégis visszament és értesítette a rendőröket.

hirdetés

A rendőrség kéri, hogy a körülmények tisztázása érdekében a személyautó vezetője jelentkezzen a Békéscsabai Rendőrkapitányságon (Békéscsaba, Bartók Béla út 1-3).  Várják annak a két 16 év körüli fiúnak is a jelentkezését, akik a baleset után megálltak és segítséget ajánlottak a kerékpárosnak. A körülmények tisztázását segíthetik azok is, akik a baleset idején a helyszínen jártak és látták az esetet, illetve a történtekkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. A rendőrkapitányság telefonszáma: 66/ 523-700, emellett a 112-es segélyhívószámon is fogadják a bejelentéseket. A Békéscsabai Rendőrkapitányság ezúton is köszöni a segítség.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szóljon hozzá!

30 + = 33