Jogosítvány nélkül vezetett, balesetet okozott

Fotó: Police.hu

Cserbenhagyás vétség elkövetésével gyanúsít a rendőrség egy sarkadi férfit, mert Békéscsabán a személygépkocsijával nekiütközött egy álló autónak, majd elhajtott. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Pirosnál álló személygépkocsinak ütközött autójával egy fiatalember 2019. február 14-én 12 óra 20 perckor Békéscsabán, a Szarvasi úton. A 22 éves sarkadi férfi a baleset után nem állt meg, nem győződött meg arról, hogy megsérült-e valaki, hanem elhajtott a helyszínről. Abban az autóban, amelynek hátulról nekiment, csak a vezető ült, a férfi nem sérült meg. A baleset után a 22 éves férfi a Czuczor utcában leállította és otthagyta az összetört autóját. Telefonon értesítette szüleit a történtekről, majd a tanácsukra önként jelentkezett a rendőrségen és elismerte a felelősségét. Nincs vezetői engedélye, ezért akarta elkerülni a rendőri intézkedést. Elmondta, hogy egyik barátjától tanult vezetni, a kocsit pedig pár nappal korábban vásárolta és családi autónak akarta használni.

hirdetés
Fotó: Police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a cserbenhagyás vétség miatt folytatott büntetőeljárás iratait 2019. március 28-án átadta az ügyészségnek.

Police.hu

 

 

Szóljon hozzá!

− 5 = 4