Speedmarathon: 110 sebességtúllépést mértek Békés megyében

Traffipax, sebességellenőrzés Fotó: Police.hu

Békésben a sebességellenőrzési akció ideje alatt senki nem sérült meg közúti közlekedési balesetben. A rendőrség köszöni a járművezetők és a sebességmérések helyszíneire javaslatot tevők együttműködését!

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a TISPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 2019. április 3-án 6 órától 24 órás sebességellenőrzést tartott a magyar rendőrség. A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ezúton is köszöni a mérések lehetséges helyszíneire érkezett javaslatokat! Az ellenőrzési pontokat a helyi adottságok, valamint a közlekedésrendészeti elemzőmunka eredményeit figyelembe véve jelölték ki. Békés megyében az akció ideje alatt 81 helyszínen 17 973 járművet ellenőriztek a rendőrök és 110 sebességtúllépést mértek.

hirdetés

A gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka. Békés megyében a Speedmarathon ideje alatt nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. A rendőrség köszöni a járművezetők együttműködését és kér mindenkit, hogy az év minden napján tartsa be a közlekedési szabályokat!

…hogy mindenki hazaérjen!

Police.hu

 

Szóljon hozzá!

68 + = 70