Összesen négy helyről lopott a battonyai férfi

lopott Fotó: police.hu

Kisgépeket, hordókat, gázpalackot és egyéb dolgokat lopott egy férfi lakóházakból, illetve a házak melléképületeiből Battonyán. A rendőrök azonosították és elfogták.

Lopások elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Battonyán. Egy nő jelentette be 2019. április 10-én, hogy betörtek abba a házba, amit ő egy férfi megbízásából felügyel. Az egyik szobából karórák, a konyhából egy falióra tűnt el. A tettes lefeszítette a lakatpántot a melléképületről is, de onnan nem vitt el semmit.

Az elmúlt hetekben még három hasonló bűncselekmény történt Battonyán. Márciusban egy lakatlan ház melléképületéből fűnyírót, rotációs kapát, illetve a házból ruhákat loptak el. Szintén márciusban egy férfi házából mikrohullámú sütőt, gázpalackot, a ház melléképületéből akkumulátortöltőt, akkumulátorokat és hordókat loptak el. Április első napjaiban pedig egy ház műhelyéből benzinmotoros láncfűrészt vittek el ismeretlenek.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei a hasonló módszerrel elkövetett bűncselekmények ügyében folytatott nyomozások során megállapították, hogy ugyanaz a férfi gyanúsítható mind a négy bűncselekmény elkövetésével. A 23 éves battonyai O. Krisztiánt 2019. április 10-én előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.