Békéscsabán baleset, Mezőhegyes külterületén ittas járművezetés

baleset Fotó: police.hu

Baleset miatt Békéscsabán, ittas járművezetés miatt Mezőhegyes külterületén intézkedtek a megye rendőrei. Orosházán biztonsági intézkedés történt.

Békéscsabán, a Kolozsvári utcában 2019. április 13-án 17 óra 15 perc körül egy kerékpárral a gyalogos járdán közlekedő férfi úgy akart áthajtani az úttesten, hogy nem adott elsőbbséget a neki balról érkező személygépkocsinak és összeütköztek. A férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan kerékpározott súlyosan megsérült.

Mezőhegyes külterületén, a 4434-es számú úton 2019. április 13-án 12 óra 40 perc körül a rendőrök egy tehergépkocsit és annak vezetőjét ellenőrizték. A férfinál a helyszíni légalkoholmérés ittasságot jelzett, ezért előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. A további mérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. április 13-án 21 óra 30 perckor arról, hogy Orosházán, a Szentesi úton egy idős férfi áll az utcán és nem talál haza. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, ahol az idős ember nekik is elmondta, hogy még világosban indult el otthonról, de eltévedt. Nem tudja, hogy merre kell hazamenni. A rendőrök szolgálati gépkocsival hazavitték és átadták a hozzátartozóinak.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

 

Please log in to vote

You need to log in to vote. If you already had an account, you may log in here

Alternatively, if you do not have an account yet you can create one here.