Kick-box: orosházi és békéscsabai mester is sikeresen vizsgázott

kick-box

Mint a harcművészeti irányzatok túlnyomó részénél, úgy a kick-boxban is kiemelten fontos esemény a mestervizsga, a „DAN vizsga”.

hirdetés

Hosszas egyeztetés és előkészület előzi meg. Az idei DAN vizsgára most került sor a Halker-Királyteam csepeli edzőtermében. A vizsgáztató a Magyar Kick-box Szövetség elnöke, Galambos Péter VIII. DAN volt, aki egyben a szövetség övvizsga bizottságának elnöke is. Segített neki az európai és magyar szövetség alelnöke, Király István VI. DAN és Balázs Jácint mester. Jelen voltak a vizsgán a szövetség elnökségéből Szabó Gábor, Olasz Attila és Gregor László.

hirdetés

A vizsga a szokásos módon zajlott le. Technikai kombinációk, térérzékelés, védés-ellentámadás, küzdelem különböző szabályrendszerben, bot és kés támadás elleni önvédelem, puszta kezes, illetve eszközök, formagyakorlatok bemutatása. A végére maradtak az erőnléti gyakorlatok, vagyis a vizsgázóknak este volt mit kipihenni. A vizsgán tizenhárman tettek sikeres vizsgát. A Békés Megyei Harcművész Szövetség tagjai közül Andrékó Zoltán (Contact KTSE Orosháza), és Opauszki Dávid (József Attila Lakótelepi TSE, Békéscsaba) tett sikeres vizsgát és lett tagja a fekete öves harcművész mesterek családjának.

hirdetés

Szóljon hozzá!

+ 64 = 66