Csabai WTF taekwon-do sikerek Pécsről

taekwon-do Fotó: Gregor László

A koreai harcművészet, a taekwon-do művelői igazán szép napokat értek meg a közelmúltban.

Hazaérkeztek a világbajnokságon két arany és két bronzérmet szerző békéscsabai ITF taekwon-do válogatottak. Majd nagyon szép hírek érkeztek a Békés Megyei Harcművész Szövetség és a megye egyetlen WTF taekwon-do klubjáról, a békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület WTF Taekwon-do Szakosztályának versenyzőiről is.

hirdetés

Szedoglavits Vilmos mester tanítványai Pécsen, a WTF Taekwon-do Diákolimpián léptek küzdőtérre és szép sikereket arattak. A 15 egyesület 150 versenyzőjét megmozgató, színvonalas versenyen a szakosztály a hagyományoknak megfelelően eredményesen versenyzett. A kadet korosztályú 45 kg-ban versenyző Fajzi Dániel (Savio Szent Domonkos Katolikus Általános Iskola), az 53 kg-os Surin Patrik (Békéscsabai Jankay Általános Iskola) bronzérmes lett.

Az úgy nevezett 3. kategóriában Zsiak Zoltán (Békéscsabai Lencsési Általános Iskola) bronzérmes, Krajcsovicz Kristóf (Békéscsabai Lencsési Általános Iskola) pedig ezüstérmes lett. Szépen teljesítettek más téren is a szakosztály tagjai. Matusik Andrea és Dombi Dávid vezetőbíróként állták meg a helyüket. A küzdelmi versenyeket az olimpiai játékokon is művelt un. full-contact szabályrendszerben rendezték meg.

Szóljon hozzá!

− 6 = 3