Izsó Gábor maradt a KETOSZ elnöke

Újra Békésen tartották meg a napokban a Kerékpáros Települések Országos Szövetsége (KETOSZ) éves közgyűlését.

hirdetés

Tisztségében maradt elnök Izsó Gábor, Békés Város polgármestere, a korábbi 3 elnökségi tagot Babák Mihályt, Siklós Istvánt, Horváthy Lórántot is megerősítették pozíciójukban, egy új alelnököt választottak Gregor Zoltán személyében. Az ülésen bejelentették, hogy újabb településekkel gyarapodott a tagok száma: felvették Hódmezővásárhelyt, Cigándot, Bucsát, Polgárt és Lentit. A szervezet céljaként határozta meg, hogy idén megerősítsék az Útőri Szolgálat hálózatát, és minden lehetséges módon támogassák a biztonságos kerékpáros közlekedés gyakorlatát, ezzel is szaporítsák a kerékpárosbarát települések számát az országban.

hirdetés

A szövetség szorgalmazza a kerékpárosbarát szolgáltatók támogatását a már csatlakozott településeken, valamint az tagtelepüléseken élő rászorulói diákok számára idén is kedvezményes részvételi lehetőséget biztosít az országos Kerékpáros Vándortáborban.

Kiemelt képünkön balról jobbra az alábbi személyek láthatóak: Hodálik Pál (Szarvas város alpolgármestere), Horváthy Lóránt (KETOSZ alelnök), Krivik Viktor (KETOSZ főtitkár), Izsó Gábor (KETOSZ elnök), Torma Lajos (Oroszlányi Szabadidő Egyesület Kerékpáros Szakosztály vezetője), Sztaniszláv Tamás (KETOSZ szakmai titkár)

hirdetés

Szóljon hozzá!

1 + 6 =