Autókból pénzt, melléképületből láncfűrészt lopott

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Egy éjszaka alatt a gyanú szerint három helyről lopott egy sarkadi férfi Köröstarcsán. Két autóból készpénzt, egy családi ház udvaráról pedig gázolajat és láncfűrészt vitt el. A rendőrök egy nap alatt elfogták és őrizetbe vették.

Lopás elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök Sarkadon. A 27 éves Sz. Sándor a gyanú szerint 2019. május 5-éről 6-ára virradó éjjel Köröstarcsán több házba is betört. Először a kerítésen átmászva, egy családi ház udvarára ment be, majd az egyik melléképületből láncfűrészt, a garázsból pedig két kanna gázolajat lopott el. Ezután egy közeli utcába ment, ahol egy családi ház előtt parkoló autót próbált meg kinyitni, de nem sikerült neki. Ekkor átmászott a ház kerítésén, mert látta, hogy az udvarban is áll egy kocsi. Ennek az ajtaja nyitva volt, a kesztyűtartóban pedig egy pénztárcát is ott hagytak több tízezer forinttal. A férfi a pénzt magához vette, majd a kerítésen át visszament az utcára.

Szétnézett és látta, hogy a szomszédban is áll egy autó az udvaron. Átmászott a kapun, átkutatta a kocsit, amit szintén nem zárt le a tulajdonosa. A kesztyűtartóban itt is talált egy pénztárcát, amiben több százezer forint volt. A pénzt eltette és hazament Sarkadra. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei sarkadi kollégáikkal együttműködve egy napon belül elfogták Sz. Sándort, aki elismerte, hogy mindhárom helyen ő járt. A rendőrség a férfit őrizetbe vette és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!