Hamilton nem akar a Ferrarihoz menni, a Mercedesszel vannak még tervei

Hamilton, F1 Fotó: Kaiser Erika

Lewis Hamilton csak nevetett főnöke azon feltételezésén, miszerint a jövőben akár a vörös istállóhoz igazolhat.

Toto Wolff nemrég egy interjú során elmondta, meg tudná érteni a brit versenyzőt, ha egy nap úgy döntene, hogy a Scuderiánál akar versenyezni, és azt is hozzátette, szívesen látná a Mercedesnél Sebastian Vettelt. Hamiltont karrierje során már több alkalommal is szóba hozták az olasz istállóval, 2017-ben úgy nyilatkozott a jelen feltételezésekkel kapcsolatban, hogy minden versenyző álma egy nap, hogy a vörös autót vezesse, így neki is.

hirdetés

A Spanyol Nagydíj futam utáni sajtótájékoztatóján elmondták Hamiltonnak mit is mondott a Mercedes főnöke és megkérdezték az ötszörös világbajnokot, mit gondol az esettel kapcsolatban:

,,Nem igazán emlékszem, arra, hogy milyen beszélgetésre akar utalni, ugyanakkor, mikor tárgyalnod kell a szerződésedről, akkor mindig be kell dobnod a Ferrari nevét is kalapba. Sosem csináltam titkot abból, hogy Ferrari szimpatizáns voltam, különösen az autókat kedveltem. Ám, hogy tervezem-e azt, hogy máshova igazolok? Nincsenek még  ilyen terveim a jövőmmel kapcsolatban. Ebben a pillanatban, csak élvezni akarom, azt hogy ott versenyzek ahol. Élvezem, hogy szinte együtt fejlődők a csapattal, úgy értem, rendkívüli az, amit eddig elértünk együtt, az eredmények, amit hat év vagy hét év alatt megszereztünk. Azt tervezem, hogy még együtt fogok dolgozni velük, és hozzá fogom segíteni őket ahhoz, hogy minden idők legsikeresebb alakulatává váljanak. Ez a célom jelenleg.”- osztottam meg saját nézetét a témával kapcsolatban Hamilton.

Racingline.hu

hirdetés


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!