Wolff szívesen látná Vettelt a Mercedesben

Vettel Fotó: Kaiser Erika

Toto Wolff nemrég azt nyilatkozta, egy nap szívesen látná Sebastian Vettel a Mercedes színeiben versenyezni.

hirdetés

Az osztrák csapatfőnök meg tudná érteni, ha Lewis Hamilton egy nap a Ferrariba vágyna, ám azt is eltudná képzelni, hogy a német világbajnok egyszer szürke overállt öltsön magára.

hirdetés

Wolff és Vettel baráti viszony ápolnak, ezért nem lenne meglepő, ha egy nap a négyszeres világbajnok úgy döntene, hogy csatlakozik az Ezüst Nyilakhoz. Azt osztrák csapatfőnök szerint a német tökéletesen beleillene a Mercedes arculatába, és ha úgy adódik, szívesen látnák a csapatukban.

,,Baráti a kapcsolatunk a Vettel családdal. Sebastian egy olyan valaki, akit nagyon tisztelek, mint versenyző, és mint ember, és hát ki tudja, mit hoz a jövő. Miért is ne? 6-7 olyan versenyző van jelenleg a mezőnyben, akik képesek lennének megnyerni a bajnoki címet, és ezek közül a versenyzők közül Sebastian az egyik. Mi egy német vállalt vagyunk, Németország az elsődleges piacunk és a márka hazája is. A Formula 1-ben egy bizonyos ponton úgy választunk versenyzőt, hogy ki lenne minden szempontból a legjobb, aki vezetheti az autónkat, és ha egyszer egy német versenyző is elérhetővé válna, az csodálatos lenne.” –osztotta meg a gondolatati Wolff a Bild am Sonntagnak.

Racingline.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

37 + = 44