Lopás és rablás miatt intézkedtek a rendőrök

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Őrizetbe vétel és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt történtek előállítások.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. május 14-én őrizetbe vett egy férfit. A 19 éves békési fiatalember ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 14-én, Újkígyóson elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében Békéscsabán, egy társasház lépcsőházából ellopott egy segédmotor-kerékpárt. A 24 éves férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Magyarbánhegyesen, a vasútállomáson, 2019. május 14-én 15 óra körül egy 15 éves fiú pénzt kért az iskolatársától. A 12 éves fiú nem adott neki, ezért megszorította a karját és elvette tőle a pénzét. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a fiatalkorú mezőkovácsházi fiú ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

 


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!