Lopás és rablás miatt intézkedtek a rendőrök

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Őrizetbe vétel és bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt történtek előállítások.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. május 14-én őrizetbe vett egy férfit. A 19 éves békési fiatalember ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett miatt.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 14-én, Újkígyóson elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint 2018 decemberében Békéscsabán, egy társasház lépcsőházából ellopott egy segédmotor-kerékpárt. A 24 éves férfit előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Magyarbánhegyesen, a vasútállomáson, 2019. május 14-én 15 óra körül egy 15 éves fiú pénzt kért az iskolatársától. A 12 éves fiú nem adott neki, ezért megszorította a karját és elvette tőle a pénzét. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a fiatalkorú mezőkovácsházi fiú ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

+ 69 = 70