Ittasan, jogosítvány nélkül vitte el más autóját egy vésztői férfi

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Egy családi konfliktus miatt akart minél gyorsabban a vasútállomásra érni egy férfi, ezért a tulajdonos engedélye nélkül elvitt egy utcán parkoló autót Vésztőn. A férfinak nem volt vezetői engedélye és úgy ült autóba, hogy előtte alkoholt ivott.

Bátyjával, sógornőjével és mennyasszonyával egy házibuliban szórakozott 2019. március 25-én este egy 24 éves vésztői férfi. V. Tamás az éjszaka folyamán nagy mennyiségű alkoholt ivott, így mikor a párjával hazaért már erősen ittas volt. Ekkor hívta fel a sógornője, hogy összeveszett a férfi bátyjával, aki a vasútállomásra ment, hogy felszálljon egy vonatra. V. Tamás ekkor gyalogosan testvére után indult, de útközben meglátott egy utcán parkoló kocsit, amiben benne volt az indítókulcs. Beszállt az autóba beindította, majd a vasútállomásra ment vele. Az állomáson nem találta testvérét, ezért felszállt egy vonatra és Szeghalomra utazott. Leszálláskor már várták a rendőrök, akik előállították a rendőrkapitányságra. V. Tamás elismerte, hogy ő vitte el a kocsit és azt sem tagadta, hogy ittasan vezetett. Vezetői engedélyét sem tudta odaadni a rendőröknek, mert nem volt neki.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt indított ellene büntetőeljárást. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2019. május 16-án átadta a Szeghalmi Járási Ügyészségnek.

 

Szóljon hozzá!

47 − = 43