Elfogatóparancs alapján történt rendőri intézkedés tegnap

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békés megyében 2019. május 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre. Bírósági elfogatóparancs alapján azonban kellett intézkedni a megye rendőreinek.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. május 23-án őrizetbe vett egy román állampolgárságú nőt. A 42 éves nő a lőkösházi vasúti határátkelőhelyen vonattal akarta elhagyni az országot, de a Pesti Központi Kerületi Bíróság kifosztás bűntett miatt elfogatóparancsot adott ki ellene, ezért nem utazhatott tovább.

hirdetés

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. május 24-én 4 óra körül elfogtak egy lőkösházi férfit. A 31 éves férfi ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, mert korábban a bíróság garázdaság, betöréses lopás és testi sértés miatt szabadságvesztésre ítélte, de a büntetése letöltését nem kezdte meg. Emellett hamis tanúzásra felhívás miatt is folyamatban van ellene büntetőeljárás. Valamint egy szabálysértési bírságát, amit nem fizetett be, a bíróság átváltoztatta elzárásra. A férfit a rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Forrás: police.hu

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 3 = 5