Több tízmillió forint értékű marihuánát foglaltak le a rendőrök

marihuána

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály, valamint a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nyomozói együttműködve elfogtak négy férfit, akik többféle kábítószert árultak Budapesten.

A BRFK és az NNI nyomozói 2019. május 25-én 1 óra után Pomázon egy műhelyben fogták el a 44 éves budapesti K. Norbertet, valamint két társát, egy 48 éves olasz és egy 24 éves horvát állampolgárt. A három férfi elfogásakor éppen egy fagyasztóládából marihuánát pakolt ki, amely mennyisége közel 12 kilogramm volt és értéke meghaladta a 20 millió forintot. A rendőrök a marihuána mellett lefoglaltak 22 ezer eurót, és három autót is.

hirdetés

Negyedik társukat a 42 éves budapesti A. Attilát 2019. május 25-én 3 óra után újbudai lakásán fogták el a nyomozók. A férfi lakását átkutatták, ahol több mint 4 kilogramm amfetamint, 1120 gramm marihuánát, valamint 391 gramm kábítószergyanús fehér port találtak, amelyek értéke több mint 17 millió forint volt. A kutatás során a nyomozók összesen 116 ezer forintot és 7100 eurót is találtak, amelyet szintén lefoglaltak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói K. Norbertet és három társát gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették. Ellenük kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Szóljon hozzá!

2 + 2 =