Adópercek – 2019. március 18. – március 29-ig

Gera László, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága Jövedéki Ellenőrzési Osztályának Vám-és Pénzügyőri előadója. Téma: Mit érdemes tudni a hamis termékekkel kapcsolatban?

 

hirdetés

Dr. Ráfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: Elkészültek a személyi jövedelemadó bevallási tervezetek. Mi a teendője a magánszemélyeknek?

 

Dr. Ráfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: A munkáltatók gyakran segítik a munkavállalók öngondoskodását az önkéntes pénztárakban történő munkáltatói befizetéssel. Hogyan változtak az ezzel összefüggő adószabályok 2019. évtől?

 

Dr. Ráfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: A vállalkozások által bérelt személygépkocsi bérleti díjának áfa tartalma tekintetében milyen változások történtek 2019. évtől kezdődően?

 

DRáfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: Választható-e év közben is a kisadózó vállalkozások tételes adója az úgynevezett KATA adózási mód?

 

 

 

 

Szóljon hozzá!

65 − 64 =