Adópercek – 2019. április 1. – április 12-ig

Takács Norbert törzszászlós, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság 2-es számú Rendészeti- és Ügyeleti Osztályának kutyás járőre. Téma: Hogyan zajlik a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága szolgálati kutyáival végzett tevékenysége? 1. rész.

hirdetés

 

hirdetés

Takács Norbert törzszászlós, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság 2-es számú Rendészeti- és Ügyeleti Osztályának kutyás járőre. Téma: Hogyan zajlik a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatósága szolgálati kutyáival végzett tevékenysége? 2. rész.

 

Dr. Ráfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: Hogyan részesülhetnek a civil szervezetek a magánszemélyek adójának 1%-ábólés hogyan kell ezzel az összeggel elszámolniuk?

 

Dr. Ráfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: Közeleg a fesztiválok időszaka. Mire kell figyelniük a fesztiválokra, vásárokra kitelepülő vállalkozásoknak?

 

Dr. Ráfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: Hogyan változtak a személyi kedvezménnyel valamit a családi kedvezménnyel kapcsolatos szabályok 2019. évtől?

 

Dr. Ráfi Péter, a NAV Békés Megyei Adó- és Vámigazgatóság Ügyfélkapcsolati osztályának osztályvezetője. Téma: Hogyan lehet sorban állás nélkül ügyet intézni az adóhatóságnál?

 

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

73 − 70 =