Pénzt loptak, büntetőeljárás indult ellenük

Mezőberényben, Kétegyházán, Füzesgyarmaton, Orosházán, Bélmegyer, Testi sértés, békési, Nagybánhegyesen, Csorváson, személygépkocsinak, gyulai, Körözés, Újkígyóson, parkoló, bejárati, Lőkösháza, gyomaendrődön, segédmotoros, közokirat, Gyulán, fiú, rendszámtáblák, Csanádapácán, Mezőhegyesen, kábítószer, vésztőn, battonya, Bucsán, hamis, balesetnél, Dombegyházán, sérültek, szabálysértés, Körösnagyharsányban, Sarkadon, lopás, Szeghalmon, vágott, Geszten, Szeméremsértés, békési, Békéscsaba, mezőgyánban, Szarvason, gyulán, dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Földön talált pénztárcából vett ki pénzt két férfi egy presszóban, Vésztőn. Tudták, hogy kié a tárca, mégsem adták vissza a tulajdonosnak. Csak a rendőrök felszólítására vették elő a lopott pénzt. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Pénzt lopott két férfi egy presszóban 2019. április 13-án, Vésztőn. Egyikük meglátta, hogy egy pénztárca van a földön és intett a másiknak, hogy vegye fel. Mikor ez megtörtént, az a férfi, aki felvette a pénztárcát, odaadta a társának. Ő kivette belőle a pénzt, a tárcát letette a mellékhelyiségben, a pénz felét pedig odaadta a segítőjének. A tulajdonos nem sokkal később észrevette, hogy elveszítette a pénztárcáját. A két férfi látta, hogy keresi, de nem adták neki vissza. Csak akkor vették elő a lopott pénzt, amikor a presszóba megérkeztek a rendőrök és elszámoltatták őket.

hirdetés

A Szeghalmi Rendőrkapitányság mindkét vésztői férfi ellen büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az eljárás iratait 2019. május 27-én továbbította az ügyészségre.


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!