Ösztönző támogatás a békési fiataloknak

fiataloknak Illusztráció: Pixabay

Újabb pályázati lehetőséget készített elő a békési önkormányzat a fiataloknak. A cél, hogy a városban maradva tudjanak érvényesülni, előbbre jutni.

hirdetés

Békés Város Önkormányzatának Képviselő-testülete „Esélyt a fiataloknak − Békés Város ifjúságsegítő programja” címmel pályázatot hirdet a város jövője szempontjából értékes végzettséggel vagy az adott hiányszakmában foglakoztatási jogviszonnyal rendelkező 18-35 év közötti fiatal szakemberek helyben maradásának vagy betelepülésének és egzisztenciájának támogatására.

Támogatják (a pályázat keretösszegéből az adott támogatásra meghatározott összeg erejéig) a városban közérdeket ellátó-, szolgáló, és/vagy önkéntes feladatokat ellátó fiatalokat, a „B” típusú vezetői engedély megszerzését, nyelvtanfolyam elvégzését, nyelvvizsga megszerzését, a Békésről munkahelyre ingázók útiköltségét, a Békésről elszármazó, de visszaköltözni szándékozó vagy Békésre költözni szándékozó, munkát vállaló fiatalokat, és a valamely területen kiemelkedőt nyújtó fiatalokat.

Pályázattal kapcsolatos további információk júniustól kezdődően elérhetők a város honlapján, a www.bekesvaros.hu címen.

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

92 − 86 =