Lopás és ittas vezetés miatt is intézkedtek

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

Dévaványán lopás miatt, Békéscsabán körözés alapján, Szarvason és Füzesgyarmaton pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2019. június 3-án szabálysértési őrizetbe vett egy férfit. A 44 éves férfi pénzt lopott egy büfé előtti tárolóban letámasztott kerékpár kosarában hagyott pénztárcából. A lopás után vásárolni ment, a rendőrök akkor fogták el, amikor a boltban fizetni akart. A férfit a rendőrkapitányság lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 3-án elfogtak egy békéscsabai férfit, akinek a Gyulai Rendőrkapitányság lopás miatt elrendelte a körözését. A 20 éves G. Jánost a rendőrök előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szarvas külterületén, 2019. június 3-án egy férfi kisteherautóval nekiütközött egy kerítésnek. A férfi nem sérült meg, de az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. A rendőrök előállították a Szarvasi Rendőrkapitányságra, ahol büntetőeljárás indult ellene.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 3-án kora reggel Füzesgyarmaton, a Kossuth Lajos utcában is. Egy személygépkocsival közlekedő férfinál lett pozitív a légalkoholmérés eredménye, majd további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntető feljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

 

Szóljon hozzá!

66 − = 58