Ecclestone szavai reményt keltőek a Schumacher filmben

Ecclestone, scumacher Fotó: Tajthi Andrea

Bernie Ecclestone, a Forma-1 korábbi vezetője pozitívan nyilatkozott Michael Schumacher egészségügyi állapotáról. Elmondta, hiszi, hogy a hétszeres világbajnok fel fog épülni a 2013 decemberében, síbaleset következtében szerzett sérüléseiből.

Ezt állítólag az F1-es legenda életéről készült, “Schumacher” címet viselő dokumentumfilmben mondta Ecclestone. A filmről korábban már beszámoltunk, december 5-én kezdik majd vetíteni német nyelvterületen. Más országokkal még zajlanak a megbeszélések a film kapcsán.

A film állítólag bemutatja majd Schumi életét, versenyzői pályafutását, de nem marad ki belőle síbalesete sem. “Jelenleg nincs velünk. De mikor majd jobban lesz, minden kérdést megválaszol majd.” – mondja Ecclestone.

A német sajtó szerint ez a kijelentés legalább annyira rémisztő, mint amennyire reményt keltő. “Világossá teszi, hogy mennyi következményt okozott a síbaleset Schumacher életében, még öt év távlatában is.” – írta az egyik német napilap. Hozzáteszik azonban, hogy Ecclestone kijelentése ezzel egyidőben reményre ad okot a sikeres felépülés kapcsán.

A Schumacher család szinte semmilyen információt nem ad ki Michaelről, ez a film azonban teljes mértékben az ő engedélyükkel és hozzájárulásukkal készült. Úgy tudni, a filmben Michael édesapja, Rolf, valamint felesége Corinna is szerepel.

“Michael egy harcos és soha nem fogja feladni.” – mondja Corinna.

Racingline.hu

Szóljon hozzá!

97 − 91 =