Hat személyi sérüléssel járó közlekedési balesetnél intézkedtek a megye rendőrei

baleset Fotó: Police.hu

Békés megyében 2019. június 8-án hat személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

hirdetés

Szarvason, a Deák Ferenc utca és a Tessedik utca kereszteződésében 8 óra 30 perckor egy személyautó vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült.

Fél órával később Békéscsabán történt baleset. Egy kerékpárral közlekedő nő, a Bartók Béla úton kiépített a gyalogosjárdán biciklizett és a Lepény Pál utcán, a gyalogos-átkelőhelyhez érve sem szállt le, így a kereszteződésben balra kanyaradó autós későn vette észre és elütötte. A biciklis nő elesett és súlyosan megsérült.

Békéscsaba külterületén, a 44-es számú főúton 11 óra 20 perc körül egy személyautó vezetője balra akart kanyarodni, de a mögötte érkező motoros az előzésébe kezdett és összeütköztek.  A motoros elesett és súlyos – életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Dévaványa külterületén 14 óra körül, egy személyautó vezetője Gyomaendrőd felől Dévaványa irányába tartott, amikor egy egyenes útszakaszon a kocsijával letért az útról, majd egy balra kormányzás után átsodródott az út bal oldalára, ahol az árokban állt meg. A balesetben az autó utasa megsérült, sérülése nem súlyos.

Tíz perccel később, a 46-os számú főúton Mezőberény és Gyomaendrőd között történt baleset. Egy traktorral és a hozzá kapcsolt pótkocsival közlekedett egy férfi a főúton. Az egyik útelágazásnál balra akart kanyarodni, de nem vette észre, hogy a mögötte haladó személyautó már megkezdte az előzését. A két jármű összeütközött, az autóban elöl utazó nő pedig könnyebben megsérült.

Dévaványa külterületén 21 óra 45 perc körül egy kivilágítatlan kerékpáros szenvedett balesetet. Egy személyautó vezetője Dévaványa felől Gyomaendrőd irányába tartott, amikor a sötétben nem vette észre időben az előtt haladó kerékpárost, így a visszapillantó tükörrel elsodorta a férfit. A biciklis elesett és súlyos sérülést, bokatörést szenvedett.

A balesetek megelőzése érdekében a rendőrség kéri a járművezetőket, hogy tartsák be a szabályokat, közlekedjenek óvatosan, figyelmesen!

hogy mindenki hazaérjen!

 

hirdetés

Szóljon hozzá!

− 4 = 3