Egyedi azonosító jellel visszaélés a gyulai és a méhkeréki határátkelőhelyen

Battonyán, Kábítószer, ellenőrzés, millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 9-én a gyulai és a méhkeréki közúti határátkelőhelyen is. A gyulai határon 3 óra 30 perckor kilépésre jelentkezett egy bolgár állampolgárságú férfi egy pótkocsis kamionnal. Az ellenőrzés során a határrendészek megállapították, hogy sem a kamion, sem a pótkocsi alvázszáma nem egyezik meg azzal, ami a forgalmi engedélyben szerepel és a jármű színe is más. A 46 éves férfit előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra és büntetőeljárást indítottak ellene.

hirdetés

A méhkeréki határátkelőhelyen 19 óra 50 perckor jelentkezett kilépésre egy román állampolgárságú férfi, aki egy angol honosságú utánfutós személygépkocsit vezetett. Az utánfutó rendszáma megegyezett az autó rendszámával, azt láthatóan kézzel írták rá. A 30 éves férfit ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság indított büntetőeljárást.

hirdetés

Police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

9 + 1 =