Paul Bogdan: Köszönöm, hogy befogadott a klub!

paul bogdan brse Fotó: BRSE

Eldőlt, hogy 2019/2020-as szezonban új vezetőedzővel kezdi meg a munkát a Békéscsabai Röplabda Sportegyesület. Paul Bogdan visszaköltözik Romániába a családjával.

Paul Bogdan irányításával a klub történetének egyik legnagyobb sikerét érte el a csapat a CEV Kupa legjobb 4 közé kerüléssel. Erre több, mint két évtizede nem volt példa a magyar röplabdázásban. Azonban a magyar pontvadászatban lemaradt a döntőről az együttes, végül a bronzérmet nyerték meg.

hirdetés

A december végén Temesvárról érkezett szakember elmondása szerint nagyszerűen érezte magát Békéscsabán. Mindennemű támogatást megkapott munkájához, külön kiemelte szurkolók támogatását, akik sokat segítettek a nehéz pillanatokban.

Kevesen tudják, hogy az edző életében jelentős változást hoznak a következő hónapok, ugyanis felesége novemberre várja első gyermeküket. A család visszaköltözik Romániába, ahol Paul Bogdan egy élvonalbeli klubnál folytatja edzői pályafutását, melyhez ezúton kívánunk sok sikert.

A tréner az alábbi sorokkal búcsúzott Békéscsabától: “Szeretném megköszönni mindenkinek, aki segítette a munkánkat. Nem volt könnyű periódus, igyekeztünk a lehető legtöbbet megtenni annak ellenére, hogy rengeteg nehézség hátráltatott bennünket. Felemás érzéseim vannak a szereplésünk kapcsán, hiszen voltak fantasztikus sikerek és gyönyörű pillanatok, miként fájó kudarcok is. Összességében egy nagyon tanulságos időszak volt. Nagyszerű klubot és embereket ismertem meg Békéscsabán, barátságok szövődtek, erősödtek ez idő alatt. További sok sikert kívánok a folytatáshoz! Hajrá BRSE!” – nyilatkozta a szakember.

Forrás: BRSE

Szóljon hozzá!