Orvhalászat miatt indult büntetőeljárás három férfi ellen

körözés, szeghalmon, biztonság, magánlaksértés, rendőrség, police, baleset, körözés, ittas, békéscsabán

Súlyos sérüléssel járó baleset miatt Szarvason, lopás gyanúsítottjának előállítása miatt Szeghalmon és orvhalászok elfogása miatt Biharugrán intézkedtek tegnap a megye rendőrei.

Szarvason, a Jókai Mór utca és a Wesselényi utca kereszteződésében, 2019. június 13-án 7 óra 30 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A nő súlyos sérülést szenvedett.

hirdetés

Szeghalmon, a Kinizsi utcából, 2019. június 13-án délelőtt előállítottak a rendőrök egy 25 éves férfit, aki a gyanú szerint ellopta egy nő tabletjét. A rendőrök a lopott dolgot megtalálták nála, így visszakerült a tulajdonoshoz. A férfi ellen eljárás indult.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 13-án, reggel Biharugrán tetten értek három férfit, akik egy halgazdaság egyik tavából meslenc hálóval engedély nélkül fogtak ki tíz pontyot. A rendőrök a tó közelében igazoltatták őket és a lopott halakat lefoglalták tőlük. Mindhárom geszti férfi ellen orvhalászat miatt büntetőeljárás indult.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

− 1 = 7