19 év sikert ünnepelt a Fair Play Békéscsabán

fair Fotó: Körös Hírcentrum

Június 15-én ünnepelte a békéscsabai Fair Play Plusz Divatáruház 19. születésnapját. Az üzlet különleges akciókkal, a Mega Rádió a megye legnagyobb helyi rádiós hálózataként pedig kívánságműsorral kedveskedett a vásárlóknak.

hirdetés

Kevés olyan vállalkozásról tudunk a megyeszékhelyen, amelynek tulajdonosai közel húsz éve dolgoznak azon, hogy az napról napra sikeresebb legyen. A Fair Play-nél fontosnak tartják, hogy a sikert méltóképpen meg is ünnepeljék, és ezáltal meg is köszönjék azt a vásárlóknak, valamint a munkatársaknak. Ezért minden évben egy közös vacsorával, vagy egy közös programmal teszik emlékezetessé az üzlet születésnapját. A vásárlók számára pedig különleges akciókkal kedveskednek ezen alkalmakkor.

hirdetés

Az üzlet vezetői számára elengedhetetlen az emberi kapcsolatok ápolása. Erre szolgálnak a dolgozókkal közös programok is. De emellett a vásárlókkal és a beszállítókkal is szoros kapcsolatot tartanak fent. Személyesen is rendszeresen foglalkoznak a vásárlói igényekkel. Büszkén mesélték például, hogy valaki a megyei napilapban fizetett hirdetésben köszönte meg a kedves és segítőkész kiszolgálást. De a vásárlói könyvük is tele van a pozitív visszajelzésekkel. A beszállítók közül többel szinte az üzlet megnyitása óta kapcsolatban állnak.

Forgács Imre, a Fair Play Plusz Divatáruház tulajdonosa megosztotta, ez a 19 év egy ember életében is nagy idő, egy vállalkozásról már nem is beszélve. Rengeteg pozitív tapasztalat és még több munka, kihívás van már a hátuk mögött. De most sem dőlhetnek hátra. Forgács Imre úgy látja, hogy egy cég sikeréért minden nap dolgozni kell – minden nap egy kicsivel többet kell tenni, mint az előzőekben. De természetesen a jól összerakott, szakemberekből álló csapat is elengedhetetlen az eredményekhez. Ezért is ünneplik meg az üzlet születésnapját a dolgozókkal évről évre.

Az áruház vezetői sikerüket arra is felhasználják, hogy a városi sportegyesületeket, sportolókat, rendezvényeket támogassák. Működtek már együtt iskolákkal, óvodákkal, sérült fiatalokat segítő egyesületekkel is.Szerintük elengedhetetlen, hogy valamennyit visszaadjanak annak a közösségnek, amelynek a saját eredményeiket is köszönhetik.

Forgács Imre arra a kérdésre, hogy mit tanácsolna egy ma induló vállalkozónak, azt válaszolta, hogy ne ijedjen meg a kemény munkától. “A befektetett energia mindig megtérül, de nem szabad félni a kihívásoktól. Kitartó és megfeszített munkával előbb-utóbb eredményt lehet elérni” – zárta gondolatait a tulajdonos.

hirdetés

Szóljon hozzá!

5 + 3 =