Alonso szerint nem mindig unalmas az F1

Fotó: Kaiser Erika

Fernando Alonso úgy véli, hogy nem unalmas a Forma-1. A gyors spanyol pilóta tavaly hagyta ott a királykategóriát, és a McLaren főnöke, Zak Brown megerősítette, hogy Wokingban nem lesz hely Alonsonak 2020-ra. A Corrielle dello Sport konkréten meg is kérdezte Alonsót arról, hogy esetleg a Ferrariba tart-e, amire tömören így válaszolt: “Nem tudom.”

Az immáron kétszeres Le Mans győztes 2020-as naptárja azonban még nyitott, akár egy lehetséges Forma-1-es visszatérésre is. A 37 éves pilóta azt is elárulta, hogy ha teheti, szokta nézni a versenyeket:

“Amit csak lehet, követek. Három versenyt hagytam csak ki a hétből, mert akkor magam is versenyeztem, de megpróbálom utólag megnézni őket, ahogy a rajongók is. Néha ez mulatságos, néha unalmas, de ez minden sportágban így van. Ha megnézel olykor egy Barcelona-Real Madrid meccset azért, mert egy jó meccsre vágysz, lehet hogy 0:0 lesz az eredmény, máskor pedig akár 5:5. Minden sportnak megvan a maga jó és rossz vasárnapja, ez a Forma-1-ben sincs másként.”

Racingline.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!