Több esetben intézkedtek a rendőrök

dobozon, alvó, pszichoaktív, húsdarálót, őrizetbe, Dobozon, eltűnt, kerékpárlopás, lopás, sikkasztás, őrizetbe, ittasan, kábelt, Szájmaszkokkal, közlekedési, Édesanyja, Körösladányban, gerendási, dobozon, szarvasi, internetes, eleken, Budapestet, rongálás, bankkártyával, Eleken, Dévaványán, Őrizetbe, közlekedési, kerékpárt, Kamuton, szalagkorlátnak, nyomravezetői, gádoroson, füzesgyarmaton, körösladányban, lopással, kábítószer, eleken, Garázdaság, Törökszentmiklóson, dobozon, garázsokat, tótkomlóson, 15 éves, Köröstarcsán, szabálysértési, sarkadi, békésen, börtönben, Szabadkígyóson, baleset, tótkomlósi, ittas, nő, telephelyekre, Békéscsabán, idős, zsaroltak, orosházán, békéscsabai, fogolyszökés, orosházi, dobozi, rendőrnap, lopás, magyarbánhegyesi, battonyán, békéscsabán, battonyai Fotó: Pixabay

Baleset, ittas járművezetés gyanúja, szabálysértés miatt és körözés alapján történt rendőri intézkedés.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Bessenyei utca kereszteződésében, 2019. június 21-én 14 óra 30 perc körül egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget és összeütközött egy motorkerékpárral közlekedő férfival, aki elesett és könnyebben megsérült.

Gyulán, a Csatorna utcában, 2019. június 21-én 0 óra 15 perc körül letért az útról és árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de a járművezetőnél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. Emiatt a rendőrjárőrök előállították orvosi vizsgálatra és mintavételre a gyulai férfit. A jogosítványát elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Békéscsabán, a Szarvasi útról, 2019. június 21-én 22 óra 30 perc körül előállítottak a rendőrök egy újkígyósi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 45 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. június 21-én 6 óra 15 perc körül elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Békéscsabán, 2019. június 21-én 8 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy békéscsabai férfit, aki ellen költségvetési csalás miatt a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 41 éves békéscsabai férfit előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra, majd átadták a körözést elrendelő bírónak.

Police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!