Békéscsabán baleset és ittas járművezetés miatt intézkedtek

millió, gyulán, férjét, vésztőn, helyszíneltek, francia, szarvason, kötegyáni, baleset, marihuánát, ittas, szabálysértés, police, rendőrség, erőszak, békéscsabán, orosházán, ittas

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek tegnap a rendőrök.

Békés megyében, 2019. június 28-án egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, az Orosházi úton, 9 óra 15 perc körül egy kisteherautó vezetője nem adott elsőbbséget és elütött egy elektromos kerékpárral közlekedő nőt, aki elesett és súlyos sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. június 29-én 3 óra 15 perc körül, Békéscsabán, a Bartók Béla úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!