Körözés alapján és ittas vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

Békéssámsonon körözés alapján, Békésszentandráson és Gyomaendrődön pedig ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök.

hirdetés

Az Orosházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. július 4-én, 17 óra 45 perc körül elfogtak egy békéssámsoni férfit, aki ellen a francia hatóságok nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A 46 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő hatóságot.

hirdetés

Békés megyében, 2019. július 4-én két férfit állítottak elő a rendőrök ittas járművezetés gyanúja miatt. Békésszentandrás külterületén, 11 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfinál jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Miután további két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját, a férfi vezetői engedélyét elvették és büntetőfeljelentést tettek ellene. Ezután, Gyomaendrődön, a Hősök út és a Kossuth Lajos utca kereszteződéséből, 23 óra 30 perc körül állítottak elő a rendőrjárőrök szintén egy autóst. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett helyszíni bírság megfizetésére is kötelezték, mert soha nem volt jogosítványa.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

86 + = 96