Több baleset és egy közokirat-hamisítás miatt intézkedtek

Fotó: police.hu

A tegnapi nap folyamán baleset miatt helyszíneltek Kétegyházán, Csabacsűdön, Sarkadkeresztúron és Dombegyházon. Méhkeréken pedig közokirat-hamisítás miatt kellett intézkedni a megye rendőreinek.

Békés megyében, 2019. július 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset miatt érkezett bejelentés a rendőrségre. Kétegyházán, a Rákóczi utca és a Márki Sándor utca kereszteződésében, 8 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és elütött egy kerékpáros nőt, aki elesett és súlyosan megsérült. Csabacsűd külterületén, a 44-es számú főút melletti kerékpárúton, 15 óra 45 perc körül összeütközött két kerékpáros. A mentők az egyik biciklist súlyos sérüléssel vitték kórházba. Sarkadkeresztúron, a Rákóczi úti kerékpárúton, 19 óra előtt néhány perccel egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi letért az útról és egy kerítésnek, majd egy kerékpáros férfinak is nekihajtott. Mindkét férfi, akiknél felmerül az ittasság gyanúja, könnyebben megsérült. Dombegyház külterületén, 21 óra 15 perc körül egy személyautó hátulról nekiütközött egy kerékpárral közlekedő férfinak. A balesetben a biciklis könnyű sérülést szenvedett.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen, 2019. július 6-án 14 óra 30 perc körül belépésre jelentkezett személygépkocsival egy amerikai állampolgárságú férfi. Az ellenőrzést végző rendőrök megállapították, hogy az 53 éves férfi guineai vezetői engedélye hamis. A járművezetőt ezért előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!