Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas vezetés miatt intézkedtek

közlekedési Fotó: police.hu

A tegnapi nap folyamán közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés.

hirdetés

Kunágotán, a Dózsa utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 2019. július 13-án 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi kanyarodás közben letért az útról és árokba csúszott. Az autó vezetője könnyebben megsérült. Kétegyháza külterületén, 2019. július 13-án 20 óra 45 perc körül egy személygépkocsi egy balra ívelő kanyar után fának ütközött. A közlekedési balesetben a jármű vezetője és utasa is megsérült, mindkét férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba a mentők.

hirdetés

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. július 13-án őrizetbe vett egy 40 éves békéscsabai férfit. A férfi Békéscsabán, egy társasház előtti kerékpártárolóból el akarta vinni egy nő lezáratlan kerékpárját. A lakók megzavarták. A kerékpárt végül ott hagyta, majd elmenekült. A rendőrök elfogták és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy nőt 2019. július 13-án 23 óra körül Békéscsabán, a József Attila utcából. Az igazoltatás helyszínén és a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

hirdetés

Szóljon hozzá!

76 + = 83