Miklósi Ilona független jelöltet egyöntetűen támogatja az ellenzék

Fotó: Körös Hírcentrum

Bemutatták Kötegyán polgármesterjelöltjét, Miklósi Ilonát. A gyulai sajtótájékoztatón Pluhár László (MSZP), Elek polgármestere elmondta, hogy mennyire fontos a pártok együttműködése főként a kisebb településeken, falvakban.

Ezt az összefogást most mi sem bizonyítja jobban, mint hogy Miklósi Ilona független polgármester jelöltet a teljes ellenzék támogatja. A Magyar Szocialista Párton felül, a Demokratikus Koalíció, a Magyar Liberális Párt, a Momentum, a Jobbik, a Lehet Más a Politika valamint a Kossuth Körök illetve a Mindenki Magyarországa Mozgalom is támogatja a jelöltet.

hirdetés

Miklósi Ilona elmondta, ő maga kötegyáni születésű, itt él és szeretne a lakosok életminőségén javítani. Legfontosabb céljaként a munkahelyteremtést, a szociálisan rászorulók támogatását jelölte meg, de a pályázati lehetőségeket is szeretné minél inkább a település javára fordítani. Bővítené továbbá az idősek otthonát, és szeretné leküzdeni a község zsáktelepülés jellegét is.

Nagy gondot jelent a község elöregedő lakossága, hiszen itt is jellemző, hogy a fiatalok elköltöznek, a kevés munkahely miatt máshol próbálnak boldogulni. A lakosok többsége minimálbérből, vagy közfoglalkoztatott bérből él.

Miklósi Ilona megreformálná az önkormányzat működésének átláthatóságát is. Hiszen jelenleg se a közgyűlésekről, se a közbeszerzésekről vagy a pályázati információkról sincsenek tájékoztatva a lakosok, amik többnyire közérdekűek lennének.

Szóljon hozzá!

21 + = 25