Orosházán és Gyulán is történt baleset tegnap

Közlekedési baleset miatt helyszíneltek Orosházán és Gyulán, valamint elfogás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés a tegnapi nap folyamán.

Orosházán, a Kós Károly utcában, 2019. július 21-én 5 óra előtt néhány perccel egy személygépkocsi letért az útról és egy ház kerítésének ütközött. A jármű vezetőjét súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba a mentők.

hirdetés

Gyulán, a Sittye utca és a Toldi utca kereszteződésében, 2019. július 21-én 19 óra körül összeütközött egy kerékpáros nő és egy benzinmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A nő 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. július 21-én elfogtak és előállítottak egy szarvasi férfit. A 20 éves V. István ellen lopás miatt a Szegedi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A férfit a rendőrség őrizetbe vette.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. július 21-én 8 óra körül Gyula külterületén, az Eleki úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A nőt előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol újabb két mérést végeztek, ezek szintén megerősítették az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a nő vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Forrás: police.hu

Szóljon hozzá!

+ 13 = 15