Kábítószer-fogyasztás és ittas vezetés miatt is intézkedtek

millió, őrizetbe, medgyesbodzási, telephelyről, kötegyáni, garázdaság, mezőberényben, közokirat, gyulán, kábítószer, police, csalás, lopás, körözés, ittas Fotó: Pixabay

Kábítószer-fogyasztás, testi sértés és ittas vezetés miatt intézkedtek a megye rendőrei a balesetmentes napon.

Békés megyében 2019. július 22-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. július 22-én előállítottak egy 17 éves békéscsabai fiatalembert, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A fiú ellen kábítószer birtoklása miatt büntetőeljárás indult, a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták.

Köröstarcsán, 2019. július 22-én este egy férfi vita közben rányitotta az ajtót élettársára. Az idős nőt az ajtó úgy meglökte, hogy elesett és súlyosan megsérült. A férfi ellen a Békési Rendőrkapitányság testi sértés miatt büntetőeljárást indított.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. július 22-én, Medgyesegyháza külterületén. Egy kistraktort vezető férfinál lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon két újabb mérés eredménye is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök a férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Forrás: police.hu


Kövessen minket Facebookon!

Szóljon hozzá!